Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Bioeuro Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Solutie software pentru imbunatatirea vietii personale S+X
1500 lei
Brand
Diagnoza
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
S+X este o solutia software unica destinata evaluarii, diagnozarii, stabilirii gradului de severitate al impactului si remiterii prin 19 protocoale diferite a tuturor afectiunilor de natura psihosexuala existente in comportamentul femeilor, barbatilor si al cuplurilor.

Prevalenta acestor afectiuni este de 34% din totalul populatiei active dupa studii efectuate de Organiizatia Mondiala a Sanatatii si influenteaza in mod dramatic modul de exprimare si interactiune cu ceilalti si implicit  viata sociala a celor afectati.

Aceste afectiuni apar pe fond psihic in general si medical in plan secundar si sunt in cea mai mare parte a lor generate de lipsa oricarei informatii despre cum o femeie sau un barbat ar trebui sa se comporte intr-o anumita situatie sau care sunt standardele medii ale modului in care acestia trebuie sa se comporte in prezenta partenerului in viata privata.

S+X analizeaza 6 afectiuni existente ale barbatilor, 5 afctiuni ale femeilor si una majora de cuplu. Dupa diagnozare si stabilirea gradului de afectare aplicatia recomanda pe baza unor studii care dureaza de 15 ani intr-o clinica specializata o serie de protocoale psihosomatice care trebuie parcurse pentru rezolvarea acestei situatii.

Solutia este compusa din trei module distincte:

- prediagnza care este gratuita si accesibila pe  https://splusx.ro in care orice participant poate afla daca este sau nu afectat de una din afectiunile indicate mai sus
- daca nu este afectat poate inclina spre un abonament de wellbeing care ii va pune la dispozitie cele mai noi informatii despre aceste afectiuni si cum pot fi evitate si crescuta stima de sine
- in cazul existentei uneia din cele 11 afectiuni specifice clientul poate opta pentru o diagnoza mai adanca a afectiunii lui
- in cazul stabilirii clare a unei afectiuni sistemul ii va recomanda o serie de protocoale psihosomatice pe care le poate practica fara prezenta unui specialist care sa-l indrume sau va putea opta pentru o vizita la un medic din realitate care in urma analizei diagnozei amanuntite ii va putea oferi o a doua parere specializata si un plan de tratament.
timpii necesari pentru remiterea celor mai severe afectiuni poate dura intre 3 saptamani si 6 luni dar procedurile aduc o remitere a afectiunilor in proportie e 96%.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura